Welcome @ Tuesday!


Centraal op de beruchte “dinsdagavond” is het contact met onze leden, sympathisanten, liefhebbers en al wie de autosport in zijn of haar hart draagt. Iedereen is steeds welkom en wij staan altijd open voor suggesties en/of opmerkingen ter verbetering

van de autosport en/of onze club.


Bovendien wensen wij onze leden meer te betrekken in het dagelijks beleid van onze club, door hen aan het woord te laten tijdens de maandelijkse “vergaderingavond” elke eerste dinsdag van de maand, en onze babbelavonden op alle andere dinsdagen van de maand.


Elke eerste dinsdag van de maand : Excelsior Vergaderingavond


Vanaf 21.00u is iedereen welkom in ons clubhuis voor een open vergaderingsavond. Ieder kan hierbij zijn ideeën, meningen of kritieken op de autosport of Autoclub Excelsior kwijt, of meer informatie vragen over bepaalde onderwerpen of voorstellen voor toekomstige evenementen indienen, enzovoort. Meer nog is het de bedoeling alle aanwezige leden daarbij ook aan het woord te laten, en hun verhalen en ervaringen van de recent verreden wedstrijden te laten vertellen!


Alle andere dinsdagen van de maand : Excelsior Babbelavonden


Op alle andere dinsdagavonden van de maand staan onze gekende “babbelavonden” op het programma, waar gezellig tussen pot en pint een avondje aan of rond de toog gespendeerd wordt. Hierbij zullen traditioneel allerlei (autosport)verhalen aan bod komen, die vervolgens ongetwijfeld een eigen leven beginnen te leiden. Iedereen welkom vanaf 21.00u!

ONS CLUBHUIS

De Beukenhaag

R. Delbekestraat 229

2980 ZOERSEL

Naast de vergaderingen kan je het voltallige bestuur steeds per e-mail bereiken op bestuur@autoclubexcelsior.be

Nationale Autoclub Excelsior 2020 - Beperking van Aansprakelijkheid