Beste bezoeker,

Om aan ieders wens te kunnen voldoen, kunnen wij u volgende formules aanbieden om lid te worden van Nationale Autoclub Excelsior.

1. Actief lid (60€)

Als actief lid heeft u recht op aanvraag (en begeleiding) van een licentie bij de Regionale (VAS) of Nationale (RACB) autosportfederatie. Naast de consultatie van onze organisationele diensten, heeft u bovendien toegang tot al onze evenementen, wordt u op de hoogte gehouden van al onze activiteiten en verkrijgt u gratis lidmaatschap bij de Belgische Federatie voor Oude Voertuigen (BFOV).

Als Excelsior - BFOV lid krijgt u automatisch de voordelen van de BFOV, zoals sterke aanbiedingen in verzekeringen (bij Marsh bijvoorbeeld), wetgevingen, enz.

Opgelet : u moet eerst uw lidgeld betaald hebben om van deze voordelen te genieten, NIET ANDERSOM!

Als sympathisant krijgt u voorrang op deelname bij alle evenementen, acties en kan uw statuut simpel en snel veranderen naar actief of BFOV lid.

2. Erelid (250€)

Als erelid heeft u of uw bedrijf recht op een visuele publicatie* op onze website, gelinkt aan de website van u of uw bedrijf. Tevens heeft u toegang tot al onze evenementen en online diensten. Om erelid te worden vult u uw gegevens in via onderstaande gegevens. Zodra uw betaling ons bereikt heeft zal u persoonlijk gecontacteerd worden voor de nodige afspraken in verband met uw publicatie.

Wenst u lid te worden van Nationale Autoclub Excelsior of wenst U meer info?

Stuur uw gegevens (naam, adres, telefoonnumer, email, geboortedatum, type lidmaatschap) via email naar info@autoclubexcelsior.be, en schrijf het overeenkomstige bedrag voor lidmaatschap over op:

Nationale Autoclub Excelsior

Koekoekdreef 14

2980 Zoersel

IBAN: BE03 2200 4526 5084

Gelieve uw NAAM + AANSLUITING ACTIEF LID / ERELID te vermelden.

Als lid van Nationale Autoclub Excelsior zal u per email clubinformatie ontvangen omtrent aankomende clubevenementen. Indien U deze email niet wenst te ontvangen kan u ons dit melden via info@autoclubexcelsior.be.

zodat wij u kunnen uitschrijven uit onze nieuwsbrief.

(*)De vorm, plaats en grootte van de publicatie is met het bestuur overeen te komen. We behouden ons het recht om webpublicaties en links te weigeren op basis van ethiek en clubcultuur.

Nationale Autoclub Excelsior 2020 - Beperking van aansprakelijkheid