Beste bezoeker,

Om aan ieders wens te kunnen voldoen, kunnen wij  u volgende formules aanbieden om lid te worden van Nationale Autoclub Excelsior.

1. Actief lid

Als actief lid heeft u recht op  aanvraag van een licentie bij de Regionale (VAS) of Nationale  (RACB) Autosportfederatie. Naast de consultatie van onze organisationele diensten krijgt u bovendien toegang tot al onze evenementen, en wordt u op de hoogte gehouden van al onze activiteiten. Klik onderaan op desbetreffende link om actief lid te worden bij Nationale Autoclub Excelsior, vervolledig het aansluitingsformulier en stort het aansluitingsrecht van 60 euro op het onderstaande rekeningnummer van Nationale Autoclub Excelsior.

2. Steunend lid

Als steunend lid heeft u toegang tot al onze evenementen en diensten. U wordt tevens op de hoogte gehouden van al onze activiteiten. Om steunend lid te worden klikt u op onderstaande link, vervolledigt u het aansluitingsformulier, en stort u het aansluitingsrecht van 30 euro op het onderstaande rekeningnummer.

3. Erelid

Als erelid heeft u of uw bedrijf recht op een visuele publicatie* op onze website, gelinkt aan de website van u of  uw bedrijf. Tevens heeft u toegang tot al onze evenementen en online diensten. Om erelid te worden vult u uw gegevens in via de onderstaande link, vervolledigt u het aansluitingsformulier en stort u het aansluitingsrecht van 250 euro op het onderstaande rekeningnummer. Zodra uw betaling ons bereikt heeft zal u gecontacteerd worden voor de nodige afspraken te maken in verband met  uw publicatie.

Wenst u lid te worden van Nationale Autoclub Excelsior?  KLIK HIER

Voor meer info kan u steeds terecht op info@autoclubexcelsior.be

Wenst u voorlopig geen lid te worden maar wel persoonlijk op de hoogte gehouden te worden van onze clubevenementen, of ondervindt u problemen bij het bezoeken van onze website, gelieve ons dan even uw gegevens te bezorgen op communicatie@autoclubexcelsior.be.

Secretariaat Nationale Autoclub Excelsior

Ooievaarsnest 33

2870 Puurs
Fortis: 220-0452650-84

Gelieve AANSLUITING ACTIEF- STEUNEND- of ERE- LID te vermelden.

(*)De vorm, plaats en grootte van de publicatie is met het bestuur overeen te komen. We behouden ons het recht om webpublicaties en links te weigeren op basis van ethiek en clubcultuur.

Autoclub Excelsior 2009-2015   - Beperking van aansprakelijkheid

Hosting & Webdesign