Autoclub Excelsior 2009-2017 - Beperking van aansprakelijkheid

Beste bezoeker,

Om aan ieders wens te kunnen voldoen, kunnen wij u volgende formules aanbieden om lid te worden van Nationale Autoclub Excelsior.

1. Actief lid (60€)

Als actief lid heeft u recht op aanvraag (en begeleiding) van een licentie bij de Regionale (VAS) of Nationale (RACB) autosportfederatie. Naast de consultatie van onze organisationele diensten, heeft u bovendien toegang tot al onze evenementen, wordt u op de hoogte gehouden van al onze activiteiten en verkrijgt u gratis lidmaatschap bij de Belgische Federatie voor Oude Voertuigen (BFOV).

Wegens een verzekeringskwestie zijn wij genoodzaakt het statuut "steunend lid" te beëindigen. Bijgevolg zal dit vanaf 2017 omgezet worden naar een actief lidmaatschap (60€). Uiteraard biedt dit alle leden vanaf nu dan ook dezelfde voordelen als actief lidmaatschap!

2. Erelid (250€)

Als erelid heeft u of uw bedrijf recht op een visuele publicatie* op onze website, gelinkt aan de website van u of uw bedrijf. Tevens heeft u toegang tot al onze evenementen en online diensten. Om erelid te worden vult u uw gegevens in via onderstaande gegevens. Zodra uw betaling ons bereikt heeft zal u persoonlijk gecontacteerd worden voor de nodige afspraken in verband met uw publicatie.

Wenst u lid te worden van Nationale Autoclub Excelsior of wenst U meer info?

Stuur uw gegevens (naam, adres, telefoonnumer, email, geboortedatum, type lidmaatschap) via email naar info@autoclubexcelsior.be, en schrijf het overeenkomstige bedrag voor lidmaatschap over op:

Secretariaat Nationale Autoclub Excelsior

Ooievaarsnest 33

2870 Puurs

IBAN: BE03 2200 4526 5084

Gelieve uw NAAM + AANSLUITING ACTIEF / ERELID te vermelden.

(*)De vorm, plaats en grootte van de publicatie is met het bestuur overeen te komen. We behouden ons het recht om webpublicaties en links te weigeren op basis van ethiek en clubcultuur.