Fotogallerij  

 

Selecteer hieronder een door u geliefkoosd album, en geniet van de bijgevoegde foto

Mocht u foto s bezitten van uw prestaties tijdens recente wedstrijden of wedstrijden uit 'de goeie ouwen tijd', aarzel dan zeker niet ze te verzenden naar quinten@autoclubexcelsior.be of hem te contacteren om de foto s per USB of DVD naar hem toe te sturen. Wij verzekeren een verantwoordelijke omgang met uw foto s en voorzien elke  foto van een beveiliging, zodat deze niet ongewenst gekopieerd kan worden door derden.

 

 

        

 

          Foto's uit de oude doos                  Excelsior Tripel Tour 2009                   Kampioenenviering 2010

 

         

 

         Excelsior Inkart Tour  2010                    Excelsior 50 Tour 2011                  Excelsior Le plan tour 2013

 

 

      

 

   Memorial Alois De Bievre Tour 2014          Kampioenenviering 2015 

  

 

Tip: de beste ervaring in onze 3 dimensionale fotogalerij ondervindt u wanneer u bij het openen van een galerij, op de rechter muis knop klikt en vervolgens 'full screen' selecteert. Om deze weergave terug te verlaten drukt u op de ESC toets van uw toetsenbord.

Navigeren door de foto s kan u ofwel met de muis (eenmaal op de foto klikken op ze te bekijken, nogmaals op dezelfde foto klikken om terug naar het algemeen overzicht te gaan) of met het toetsenbord (met de pijltjestoetsen kan u zich van foto naar foto verplaatsen, en met de spatiebalk kan u terug naar het algemeen overzicht gaan). Om terug naar onze website te gaan klikt u links bovenaan op 'Home'

 

  

 

Autoclub Excelsior 2009-2015   - Beperking van aansprakelijkheid

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Hosting & Webdesign

  Website-makers.org