Clubevenementen 2018:

Op zondag 16 december organiseren wij de eerste Excelsior Autumn Drive, volgens het principe van de succesvolle “Sunday Drive” en “Winter Drive” edities.

Praktisch:

• Wij spreken af vanaf 13u bij Classic Race Division (Nijverheidsstraat 24, 2390 Malle) met een broodjeslunch en een drankje.
  • De start wordt gegeven om 14u.
  • De verschillende parcours taferelen, geheim natuurlijk, zullen zich ditmaal onder andere in de buurt van Nederlands Brabant afspelen.
  • De deelnemers worden rond 17u30 terug verwacht in de buurt van het Noord-Antwerpse, voor natjes en warme droogjes.
  • De prijsuitreiking zal rond 19u plaatsvinden en het evenement sluit zijn deuren rond 20u.
  • De totale afstand van het parcours zal ongeveer 120 km zijn, langs landelijke wegen.

De deelname voor dit onvergetelijk event kost €150 per equipe van 2 personen met lunch, roadbook, ontvangst aan de aankomst met warme hapjes en 2 drankjes pp. inbegrepen, voor 2 personen.

Sponsoring: U wilt de naam van uw bedrijf verbinden aan dit leuke event? Dat kan!

Deelname en sponsorvermelding in het roadbook en in alle correspondentie (incl. Website) = 350€

De inschrijvingen zijn beperkt tot een 35tal voertuigen, en sluiten uiterlijk op 12 december!

Opgelet! Een inschrijving is pas geldig na betaling van het inschrijvingsgeld (150€ of 350€) en het ontvangen van een “bevestiging van deelname” per email van Nationale Autoclub Excelsior!

Omdat u, bv. bij slechte weersomstandigheden, uw mooie oldtimer niet zou wensen buiten te halen, zijn alle auto’s welkom! Zoals door velen geopperd tijdens de vorige editie(s), zal er ditmaal tevens een apart klassement opgemaakt worden voor oldtimers en moderne wagens (bouwjaar vanaf 1994).

De plaatsen zijn beperkt, dus schrijf u nu in via events@autoclubexcelsior.be met de namen van piloot en co-piloot. Het inschrijvingsgeld mag overgemaakt worden op BE03 2200 4526 5084 (Nationale Autoclub Excelsior, Koekoekdreef 14, 2980 Zoersel), tevens met vermelding van de namen van piloot en co-piloot.

Tot dan!

Het Excelsior Bestuur!

Excelsior Winter Drive 2018

Onder een fris maar prachtig zonnetje ging op 25 februari de eerste Excelsior Winter Drive van start.

Vanuit De Beukenhaag trokken de deelnemers voor dik 100km uitdagende rallywegen, regelmatigheidsproef en slalomproef richting Koetshuis te Halle!

De overwinning van de Excelsior Winter Drive 2018 ging naar Vader Eric en Zoon Dominic Van Peer (Opel Kadett GTE), voor Eric Kurris & Peter Philips. (Porsche 911 Targa) en Petro Ludwich & Serge Bruynkens (Alfa Romeo GTV).

Excelsior dankt alle deelnemers, medewerkers en sponsors voor deze prachtige dag!

U kan de foto's van de Excelsior Winter Drive 2018 terugvinden in onze fotogalerij!

PS. Aan zij die helaas de start dienden geweigerd te worden, graag tijdig inschrijven volgende keer ;-).

Excelsior Kampioenenviering 2018

Op 26 januari 2018 was Nationale Autoclub Excelsior te gast bij Jaguar Garage De Ridder, voor de huldiging van haar kampioenen. Grote belofte Gilles Magnus mocht het clubkampioenschap 2017 voor het eerst op zijn naam schrijven, gevolgd door (andermaal poulidor) Luc De Cock en Tim Joosen!

Erevoorzitter Mike "Slip" Van Hooydonk werd gepast geëerd met de Excelsior Lifetime Achiement Award!

Foto's van deze gezellige avond kan u terugvinden in onze fotogalerij!

Clubevenementen 2017

Na een spannende en mooie namiddag ging de overwinning uiteindelijk naar vader en zoon Eric en Dominic Van Peer, voor Patrick Van Remoortel en Eddie Nys. Marc Heirwegh en Paula Renders werden verdienstelijk derde.

U kan de foto's van de Excelsior Sunday Drive 2017 terugvinden in onze fotogalerij!

Excelsior Kampioenenviering 2017

Tijdens een gezellige avond vol anekdotes eerde Nationale Autoclub Excelsior, ditmaal te gast bij Porsche Centre Antwerpen, op 10 februari zijn clubkampioenen van 2016:

Ook Autosport.be was aanwezig en leverde volgend persbericht

Alle overige foto's kan u terugvinden in onze fotogalerij

1e plaats Clubkampioenschap : Sam Dejonghe

2e plaats Clubkampioenschap : Luc De Cock