Clubevenementen 2018: Save the dates!

Op zondag 25 februari organiseert Autoclub Excelsior de eerste Excelsior Winter Drive, naar analoog concept van de Excelsior Summer Drive.

Praktisch:

• Afspraak in De Beukenhaag (Raymond Delbekestraat 229, 2980 Zoersel) vanaf 13u met een erwtensoepje en een drankje.
  • De start wordt gegeven om 14u.
  • Het parkoers, geheim natuurlijk, gaat via een regelmatigheidstest richting Averbode voor een kleine slalomproef
  • Terugkomst via een 2e regelmatigheidstest op een geheime locatie, waar iedereen met een winterbarbecue wordt verwelkomd rond 17u30.
  • De prijsuitreiking zal rond 19u plaatsvinden en het evenement sluit zijn deuren om 20u.
  • De totale afstand van het parcours zal ongeveer 120 km zijn, langs landelijke wegen.
  • De inschrijvingen zijn beperkt tot 35 voertuigen

Deelname voor dit onvergetelijk event kost €150 per equipe van 2 personen met lunch, roadbook, barbecue en 2 drankjes pp. inbegrepen. Het deelnamebedrag dient betaald te worden bij aanmelding op de startplaats.

Omdat u, bv. bij slechte weersomstandigheden, uw mooie oldtimer niet zou wensen buiten te halen, zijn ditmaal alle auto’s welkom! Moderne auto's dienen natuurlijk wel met een kleine verhoging qua strafpuntencoëfficient rijden.

Sponsoring: U wilt de naam van uw bedrijf verbinden aan dit leuke event?

• Sponsorvermelding in het roadbook en in alle correspondentie = 250€
  • Deelname en sponsoring = 350€

UPDATE: De Excelsior Winter Drive 2018 is volzet!!

Excelsior Kampioenenviering 2018

Op 26 januari 2018 was Nationale Autoclub Excelsior te gast bij Jaguar Garage De Ridder, voor de huldiging van haar kampioenen. Grote belofte Gilles Magnus mocht het clubkampioenschap 2017 voor het eerst op zijn naam schrijven, gevolgd door (andermaal poulidor) Luc De Cock en Tim Joosen!

Erevoorzitter Mike "Slip" Van Hooydonk werd gepast geëerd met de Excelsior Lifetime Achiement Award!

Foto's van deze gezellige avond kan u terugvinden in onze fotogalerij!

Clubevenementen 2017

Na een spannende en mooie namiddag ging de overwinning uiteindelijk naar vader en zoon Eric en Dominic Van Peer, voor Patrick Van Remoortel en Eddie Nys. Marc Heirwegh en Paula Renders werden verdienstelijk derde.

U kan de foto's van de Excelsior Sunday Drive 2017 terugvinden in onze fotogalerij!

Excelsior Kampioenenviering 2017

Tijdens een gezellige avond vol anekdotes eerde Nationale Autoclub Excelsior, ditmaal te gast bij Porsche Centre Antwerpen, op 10 februari zijn clubkampioenen van 2016:

Ook Autosport.be was aanwezig en leverde volgend persbericht

Alle overige foto's kan u terugvinden in onze fotogalerij

1e plaats Clubkampioenschap : Sam Dejonghe

2e plaats Clubkampioenschap : Luc De Cock