Clubevenementen 2019:

Excelsior Kampioenenviering 2019

Op 09 februari 2019 zal Nationale Autoclub Excelsior haar kampioenen eren te Raes Racing in Wijnegem!

Excelsior leden zijn van harte welkom vanaf 17u!

Gelieve daartoe jullie aanwezigheid te bevestigen op events@autoclubexcelsior.be aub!

Excelsior Licentie avonden 2019

Op 12 februari en 12 maart organiseert Nationale Autoclub Excelsior haar jaarlijkse licentieavonden!

Meer info vindt u onder onze rubriek "Licentie"

Clubevenementen 2018:

Excelsior Autumn Drive 2018

Een koude herfstdag, licht besneeuwde of bemodderde regen en af en toe een magische mistbank doorheen de boswegen vormden het decor voor een prachtige Excelsior Autumn Drive 2018.

Vanuit Classic Race Division te Malle vertrokken deelnemers met een slalomproef en eerste RT, richting Nederlandse grens. Vervolgens stond er bij onze Noorderburen, na een korte stop voor koffie en gebak, de tweede RT op het programma. Opnieuw op Belgische bodem werd als laatste speciale proef de balkbehendigheid van de deelnemers getest, en werd de dag moe maar zeer voldaan beeïndigd bij De Riddershoeve te Schoten.

Het beloofde een zeer spannende editie te worden met de top 7 bij de Classics binnen de 10 strafpunten van elkaar, en de top 3 binnen 1,5 punt van elkaar!

De overwinning bij de Classics ging, na een reeks poulidor titels de afgelopen jaren,  eindelijk naar Patrick Van Remoortel & Eddy Nys in hun Apal! Winnaar van de afgelopen 2 edities, Eric Van Peer, werd samen met Peter Philips tweede op slechts 0,14 punten! De derde podiumplaats was weggelegd voor de equipe Rom/Vanden Kiekboom.

Bij de GTs ging de overwinning naar Debby Daems en woestijnvos Serge Bruynkens in een prachtige Ferrari 458, voor Eddy Leemans en Nicky Van der Veken, en vader en zoon Dirk en Kristof Vermant!

De algemene uitslag vindt u hier!

De foto's van de Excelsior Autumn Rally 2018 kan u terugvinden in onze fotogalerij

Wij danken alle deelnemers, medewerkers en sponsors voor deze fantastisch editie!

Van Remoortel / Nys

Van Peer / Philips

Rom / Vanden Kiekboom

Excelsior Winter Drive 2018

Onder een fris maar prachtig zonnetje ging op 25 februari de eerste Excelsior Winter Drive van start.

Vanuit De Beukenhaag trokken de deelnemers voor dik 100km uitdagende rallywegen, regelmatigheidsproef en slalomproef richting Koetshuis te Halle!

De overwinning van de Excelsior Winter Drive 2018 ging naar Vader Eric en Zoon Dominic Van Peer (Opel Kadett GTE), voor Eric Kurris & Peter Philips. (Porsche 911 Targa) en Petro Ludwich & Serge Bruynkens (Alfa Romeo GTV).

Excelsior dankt alle deelnemers, medewerkers en sponsors voor deze prachtige dag!

U kan de foto's van de Excelsior Winter Drive 2018 terugvinden in onze fotogalerij!

PS. Aan zij die helaas de start dienden geweigerd te worden, graag tijdig inschrijven volgende keer ;-).

Excelsior Kampioenenviering 2018

Op 26 januari 2018 was Nationale Autoclub Excelsior te gast bij Jaguar Garage De Ridder, voor de huldiging  van haar kampioenen.  Grote belofte Gilles Magnus mocht het clubkampioenschap 2017 voor het eerst op zijn naam schrijven, gevolgd door (andermaal poulidor) Luc De Cock en Tim Joosen!

Erevoorzitter Mike "Slip" Van Hooydonk werd gepast geëerd met de Excelsior  Lifetime Achiement Award!

Foto's van deze gezellige avond kan u terugvinden in onze fotogalerij!

Clubevenementen 2017

Na een spannende en mooie  namiddag ging de overwinning uiteindelijk naar vader en zoon Eric en Dominic Van Peer, voor Patrick Van Remoortel en Eddie Nys.  Marc Heirwegh en  Paula Renders werden  verdienstelijk derde.

U kan de foto's van de Excelsior Sunday Drive 2017 terugvinden in onze fotogalerij!

Excelsior Kampioenenviering 2017

Tijdens een gezellige avond vol anekdotes  eerde Nationale Autoclub Excelsior, ditmaal te gast bij Porsche Centre Antwerpen, op 10 februari zijn  clubkampioenen van 2016:

Ook Autosport.be was aanwezig en leverde volgend persbericht

Alle overige foto's kan u terugvinden in onze fotogalerij

1e plaats Clubkampioenschap : Sam  Dejonghe

2e plaats Clubkampioenschap :  Luc  De Cock